Mat & fest
med känsla och smak

Köket på Rönneberga styrs med kärleksfull hand av Glenn Poulter vår Food & Beverage Manager. Vårt genuina intresse för svenska smaker och vår känsla för kvalité utmärker sig all vår mat. Ekologiska, närproducerade råvaror, som till exempel ost från Elfviks gård, samt kött från vårt närområde. Vi tillagar allt från grunden tillsammans med säsongens skörd. Hos oss serveras frukost, lunch och trerättersmiddag. Välj exempelvis en egenkomponerad meny och sitt avskilt i vackra Lilla Matsalen och fortsätt kvällen med vickning i Jaktstugan eller en drink i vår mysiga bar.

För ert företagsarrangemang har vi festmenyer med tillhörande vinförslag framtaget av vår sommelier Anna Smirnoff. Stora Matsalen rymmer 140 sittande gäster vid runda bord och det finns flera utrymmen, t ex Segelterrassen för fördrink och mingel.

Skriv ut sidan

NyheterTill Nyheter

7 februari, 2018
After Work hos oss!

Vårens första After Work på Rönneberga i samarbete med Leila Söderholm! Vårens…

Läs mer
7 februari, 2018
Sport- och påsklovskampanj!

Ska du boka in företagets konferens eller kickoff ? Under januari, februari samt…

Läs mer
29 januari, 2018
Bli en av oss!

Vi växer och behöver utöka vårt team på Rönneberga Konferens!  Vi söker…

Läs mer