Mat & fest
med känsla och smak

Köket på Rönneberga styrs med kärleksfull hand av Glenn Poulter vår Food & Beverage Manager. Vårt genuina intresse för svenska smaker och vår känsla för kvalité utmärker sig all vår mat. Ekologiska, närproducerade råvaror, som till exempel ost från Elfviks gård, samt kött från vårt närområde. Vi tillagar allt från grunden tillsammans med säsongens skörd. Hos oss serveras frukost, lunch och trerättersmiddag. Välj exempelvis en egenkomponerad meny och sitt avskilt i vackra Lilla Matsalen och fortsätt kvällen med vickning i Jaktstugan eller en drink i vår mysiga bar.

För ert företagsarrangemang har vi festmenyer med tillhörande vinförslag framtaget av vår sommelier Anna Smirnoff. Stora Matsalen rymmer 140 sittande gäster vid runda bord och det finns flera utrymmen, t ex Segelterrassen för fördrink och mingel.

Skriv ut sidan

NyheterTill Nyheter

6 oktober, 2017
Lediga tjänster ute nu!

Vi växer och ska bli fler! Just nu söker vi en receptionist…

Läs mer
21 augusti, 2017
Vild höst och tapas är några av nyheterna.

Varför inte en meny i det vilda både när det gäller smakupplevelse…

Läs mer
14 augusti, 2017
Renovering i höst

Nu gör vi ännu mera plats för våra gäster på Rönneberga, vi…

Läs mer