Konferens & kreativa möten

Vi som arbetar på Rönneberga Konferens har många års erfarenhet av stora och små konferenser. Vi vet hur viktigt det är med personligt engagemang. Vår duktiga personal finns där hela vägen från bokning till utcheckning och ser till att allt går smidigt och är till belåtenhet.

Lokaler och mötesrum fullt utrustade för konferens

På Rönneberga Konferens finns ett tiotal olika konferenslokaler, de flesta med havsutsikt. Alla konferenslokaler är utrustade med projektor och Wi-Fi internetuppkoppling. Vi har också flera grupprum att tillgå för mindre möten. I vår största konferenslokal, Odin, finns det plats för 220 personer i biosittning. Vår mest exklusiva lokal, Eken, är en privat konferensvåning med mötesrum för 16 personer och egen altan med havsutsikt. Perfekt för mindre grupper som vill ha lyxen av enskildhet och personlig service under sin konferens.

Vilken typ av konferens söker ni?

Vi har förmånliga konferenserbjudanden under vissa delar av året, både på våra konferenspaket och på dagkonferens. Ring gärna och prata med oss på bokningen om vilken typ av konferens ni söker. Vi hjälper till att ordna den perfekta konferensen för just ert företag, helt anpassat efter era önskemål.

Skriv ut sidan

NyheterTill Nyheter

7 februari, 2018
After Work hos oss!

Vårens första After Work på Rönneberga i samarbete med Leila Söderholm! Vårens…

Läs mer
7 februari, 2018
Sport- och påsklovskampanj!

Ska du boka in företagets konferens eller kickoff ? Under januari, februari samt…

Läs mer
29 januari, 2018
Bli en av oss!

Vi växer och behöver utöka vårt team på Rönneberga Konferens!  Vi söker…

Läs mer