Tillgänglighetsrum med design som tilltalar alla

Självklart är alla välkomna till Rönneberga och vi vet att alla funktionsnedsättningar är olika. Det har vi tagit höjd för när vi totalrenoverade samtliga logirum på anläggningen. 4 st av våra rum är lite extra anpassade för god tillgänglighet. Samtliga rum ligger i entré plan som möjliggör enkel hantering med tex rullstol eller rullator, dörrstorleken är större och även med fjärröppning på samtliga dörrar och entréer.  Badrummet är större än övriga rum, inga hindrande nivåskillnader samt snyggt designade hjälpmedel finns på aktuella rum.

Redan vid infarten och parkeringen finner ni  utmärkta och större p-platser med el, hiss finns till alla nivåer såväl i huvudbyggnaden som i logibyggnaderna. Flera anpassade toaletter finns för att säkerställa samma höga servicenivå för alla gäster med eller utan funktionsnedsättning. Vi på Rönneberga strävar alltid att förbättra vår service till alla våra gäster, tipsa oss gärna om förbättringar som gör just er vistelse ännu bättre.

Skriv ut sidan

NyheterTill Nyheter

5 april, 2017
Höstkonferens med vy

Exklusiva höstkonferenser med Stockholms bästa badupplevelse. Boka höstens uppstartsmöte, konferens, kickoff och event….

Läs mer
28 februari, 2017
Anmäl dig till vårens visningsresa den 25 april

Tillsammans med våra vänner på Skogshem & Wijk, Waxholms Kastell, Strömma och…

Läs mer
22 februari, 2017
Invig våren hos oss på Rönneberga

Varför inte inviga våren hos oss på Rönneberga! Just nu har vi…

Läs mer