Våra rum är nu totalrenoverade

I december 2013 startade vi renoveringen av huset Eken som vi invigde i september 2014. Boken invigdes därefter juli 2015 och Rönnen öppnades våren 2016. I och med renoveringen gjorde vi om hälften av våra rum till dubbelrum och hälften till enkelrum med 140 cm bred säng. Allt för en skön komfort. Även ett par sviter har byggts i dessa hus.

Här finns det senaste inom teknik, i såväl hotellrummen som i konferensvåningarna. I vår renovering har vi bevarat lite av Rönnebergas karaktär från 60-70-talet men i ny modern tappning.

Totalt har vi sammanlagt 48 enkelrum och 50 dubbelrum, varav fyra minisviter. Utöver dessa har vi även sju enrumslägenheter och tre trerumslägenheter.
4 st rum är tillgänglighetsrum som är anpassade för rörelsehindrade, fjärrkontroll till alla entréer, inga höjdskillnader, alla i markplan samt hiss till övriga plan.

Våra två stora konferenslokaler Hugin & Munin i entréplan har genomgått en omfattande renovering sommaren 2015. Möjligheten att öppna upp dessa till en stor lokal ”Odin” har möjliggjort att man numera kan ta över 200 personer. Senaste konferenstekniken är installerad med nya LED kanoner, ljud med trådlösa myggor/mikrofoner, inspelningsfunktioner samt hörslinga med senaste tekniken.

Skriv ut sidan

NyheterTill Nyheter

5 april, 2017
Höstkonferens med vy

Exklusiva höstkonferenser med Stockholms bästa badupplevelse. Boka höstens uppstartsmöte, konferens, kickoff och event….

Läs mer
28 februari, 2017
Anmäl dig till vårens visningsresa den 25 april

Tillsammans med våra vänner på Skogshem & Wijk, Waxholms Kastell, Strömma och…

Läs mer
22 februari, 2017
Invig våren hos oss på Rönneberga

Varför inte inviga våren hos oss på Rönneberga! Just nu har vi…

Läs mer