Hälsoboost! Med Ann Wilson och Leila Söderholm på Rönneberga Konferens Lidingö

Hälsoboost!

Med Ann Wilson och Leila Söderholm på Rönneberga Konferens Lidingö

Dans, hälsa, träning – en heldag för bara dig ute på vackra Lidingö 20 minuter från citypulsen i Stockholm. Leila Söderholm och Ann Wilson coachar och inspirerar dig på Rönneberga Konferens under ett heldagsevent den 20 oktober. Träna och dansa på ett nytt, roligt och enkelt sätt. Få ny inspiration, massor av övningar och lyssna på en underbart underhållande föreläsning som får dig att skratta tills du gråter. Lär dig lura din hjärna, hitta glädjen i livet och kom hem med tonvis av motivation och massor av dans.

PROGRAM – 20 OKTOBER

10.00 – Samling och uppstart

10.00-13.00 – Träning och dans

13.00 Lunch (inkluderat)

14.00 Föreläsning Leila Söderholm

15.00-16.00 Träning och dans

16.15 Fika och Föreläsning Ann Wilson

17.30 Tack för idag!

BOKA IN DIG OCH EN VÄN TILL HÖSTENS ROLIGASTE EVENT

Pris: 995:- per person (förskottsbetalas)

Plats: Rönneberga Konferens

 

Anmälningsformulär hälsoboost

Fält märkta med en * är obligatoriska att fylla i

JaNej


Enkelrum, 1000 kr inklusive moms per person och nattDel i dubbelrum, 800 kr inklusive moms per person och natt


Övrigt

 

*Begränsat antal deltagare, det är först till kvarn och inga förkunskaper behövs utan vi anpassar till olika träningsnivåer.

ANN WILSON

Ann Wilson började dansa mycket tidigt och vann som ung amatör svenska standardmästerskapen 1985. Samma år flyttade hon till London för att träna dans och flyttade därefter till Norge, där hon träffade sin danspartner Göran Nordin. Tillsammans vann de sex svenska mästerskapstitlar i latinamerikansk dans, tog en femteplats i de europeiska mästerskapen i tiodans och en sjätteplats vid VM i samma disciplin. Efter att hon träffat sin man Paul Wilson flyttade hon med honom till Australien där de blev sjufaldiga australiska mästare i modern dans. Tillsammans vann paret Wilson världens största danstävling, British Rising Star Championship, i Blackpool 1996.

Tillsammans med sin tidigare man driver hon en dansskola i Helsingborg samt arbetar som instruktör för dansklubben Impetus i samma stad. Paret har tidigare drivit en skola i Sydney. Hon är sedan 2006 en av de tre domarna i TV4:s dansprogram Let’s Dance, där hon medverkat under alla tio säsonger.

Låt Ann Wilson inspirera och med sin djupa kunskap lära oss dansens grunder. Njut av olika dansstilar, roliga stegkombinationer allt varvat med värme, glädje och humor.

LEILA SÖDERHOLM

Med sin enkla, lekfulla inställning till hälsa och träning inspirerar Leila Söderholm människor till rörelse som faktiskt blir av. Leila är kostrådgivare, coach och träningsexpert på TV4 och flera stora magasin. Hon är en stor inspiratör som inte lämnar någon oberörd. I sina föreläsningar bjuder Leila på konkreta tips som både träningsentusiasten och nybörjaren kan ta till sig.

Välkommen till Rönneberga – en plats att drömma sig tillbaka till.