After work

Välkommen till Lidingös trevligast AW! Under året bjuder vi in till after work.
 Varje after work har ett unikt tema och här kan lokala Lidingöbor, företag och besökare på ön träffas under trevliga former och mingla hos oss på Rönneberga. Vi lovar förmånliga priser i baren och en barmeny med enklare rätter. 

25 oktober – Ölprovning med Bryggeri Nyckelbydal

 Höstens andra After Work med temat öl gästas av Bryggeri Nyckelbydal som kommer på besök och håller i en spännande ölprovning med sex stycken olika ölsorter från deras sortiment. Provningen är kostnadsfri och vi bjuder på enklare smakprover. Jazzbandet Absolut Jazz kommer och underhåller oss under kvällen med ljuva toner. Självklart finns det som alltid förmånliga priser i vår bar med enklare rätter från vår barmeny. *Alkoholfritt alternativ finns alltid hos oss.

 Datum: 25 oktober 2018

 Öppet hus: från kl.17.30-21.00.

Pris: Kostnadsfri entré och ölprovning

Ta med kollegorna, kompisgänget, kärestan, grannen, svärfar och kurskollegan så ses vi på Lidingös trevligaste After Work. Varmt välkomna önskar vännerna på Rönneberga. Varmt välkomna!

Kommande datum i höst

Save the date för höstens trevligaste After Work på Lidingö. Det ryktas att ett mikrobryggeri kommer förbi och bjuder på smakprov av olika ölsorter och att ett av eventet går i hälsans tecken.   

-25 oktober – Ölprovning med Bryggeri Nyckelbydal 

-29 november – tema kommer inom kort!

Vi ses i höst, varmt välkommen.