Gym

Det nya gymmet är utrustat med det allra senaste från Life Fitness och vi har valt deras absoluta toppsegment.

På plats finns 2 löpband, 2 crosstrainers och 2 motionscyklar. Konditionsutrustningen har den senaste teknologin som integrerad 15 tums touchscreen med Ipod/Iphone- och USB-anslutning. Du har även tillgång till vår Virtual Trainer-hemsida där du kan skapa dina egna träningspass och sedan spara ner i antingen din Iphone eller på USB, för att sedan plugga in och använda på konditionsutrustningen. Det finns även tillgång till TV och träningslandskap för att skapa en bättre överblick och motivation.

När det kommer till styrkeutrustning så har vi valt den multifunktionella Dap:en. Med denna produkt så kan du träna igenom hela kroppen, och det finns över 500 olika övningar att välja mellan. Det är bara fantasin som sätter gränserna för hur du kan utnyttja denna produkt. Oavsett vilken träningsnivå du är på så kan du använda denna Dap:en. Den lätta touchkonsolen guidar dig runt i olika övningar och muskelgrupper. Det kommer även finnas tillgång till en massa annan utrustning som hantlar, pilatesbollar, aerobicmattor och TRX-band.

Utöver detta kan vi erbjuda olika pass med Leila Söderholm. Leila är tränare, kostrådgivare och coach för såväl företag som privatpersoner. I över 20 år har hon inspirerat och motiverat hundratals människor och hjälpt dem förbättra sin livskvalité. Passen med Leila måste bokas i förväg.

ronneberga_gym_relax_filmen

Skriv ut sidan

NyheterTill Nyheter

6 december, 2017
Årets julklapp!

Köp ett presentkort på temahelgen Kickoff med dig själv signerat Anna Sunneborn…

Läs mer
29 november, 2017
Vinterkampanj – kallt ute, varmt inne!

Boka in årets första möte konferens eller kickoff hos oss på Rönneberga…

Läs mer
28 november, 2017
Ursäkta röran!

Vår restaurangmatsal är stängd på grund av renovering och under tiden äter…

Läs mer