Hälsa & Livsstil

Hälsosamma konferenser på Rönneberga där hälsoexperten Leila Söderholm håller i en inspirerande föreläsning under er konferens.

Leila Söderholm är trebarnsmamman som tävlat i kanot och streetracing med motorcykel. Hon är en mycket omtyckt inspiratör som delar med sig av sina bästa tränings- och hälsotips på tv, i flera av våra största tidningar och på sin populära blogg.

Under en föreläsning med Leila får deltagarna prova på hur enkelt det kan vara att få till träning utan att byta om genom att använda en sjal eller handduk.

Kontakta oss för att boka in en föreläsning med Leila under er konferens.

 

Hälsosam på jobbet med Leila Söderholm

Leila Söderholm har ett nära samarbete med oss på Rönneberga Konferens och är en av våra populära föreläsare. Du känner säkerligen igen Leila då hon flitigt syns i morgonsofforna hos bland annat TV4. Klicka på länken nedan och se via TV4 Play när Leila gästar Tv4s morgonsoffa och vill få oss att bli mer hälsosamma på jobbet.

Klicka här: Hälsosam på jobbet med Leila Söderholm & TV4 play 

Föreläsningar med Hälsoexperten Leila Söderholm

Hur tar du dig ur gamla spår? Hur lurar du hjärnan att börja göra sådant som är bra för dig? Leila Söderholm visar att du behöver varken mycket tid eller utrustning för att få in rolig rörelse i vardagen. Det enda som behövs är lite motivation och inspiration, vilket du garanterat får i hennes föreläsningar. Det –och mycket skratt!

Leilas föreläsningar lämnar ingen oberörd. Hon är expert på att fånga alla oavsett vem du är. Att sömnrelationer och att ha mål i livet är lika viktigt som att äta bra samt att röra på sig ger hon många roliga och konkreta exempel på.

FÖRELÄSNING, 45-90 min

Hur får du din hjärna att lämna gamla spår, vad kan du göra för att få in mer glädje i arbetsgruppen och ditt eget liv, hur påverkar sömnen oss, vad och hur bör man äta för att få rätt näring, hur gör du för att känna dig energifylld? Leila fyller på med konkreta tips, många skratt och stor igenkänningsfaktor i sina föreläsningar. Hon har en förmåga att få alla att känna att hon inspirerade just dem, oavsett var i livet du befinner dig. Ingen tid för rörelse, bra mat eller ett aktivt liv? Efter den här föreläsningen har du det!
Tid: Från 45 min till 90 min

HÄLSOPAUSEN, 20 min

En paus i konferensen med en föreläsning om syresättning, stress och enkla tips hur man förebygger skador och hjälper kroppen att fungera i vardagen. Med endast en handduk eller en pinne visar vi hur enkelt träning kan vara. Deltagarna behöver inte vara ombytta.
Tid: 20 min

FRISKVÅRDSDAG,

Vi skräddarsyr Friskvårdsdagar som passar hela personalen. Föreläsning, innovativ träning och stärkande, avslappnande yoga, löparskola m.m.

Vill din grupp prova på annan typ av träning, tveka inte att fråga oss!

 

Skriv ut sidan

NyheterTill Nyheter

7 februari, 2018
After Work hos oss!

Vårens första After Work på Rönneberga i samarbete med Leila Söderholm! Vårens…

Läs mer
7 februari, 2018
Sport- och påsklovskampanj!

Ska du boka in företagets konferens eller kickoff ? Under januari, februari samt…

Läs mer
29 januari, 2018
Bli en av oss!

Vi växer och behöver utöka vårt team på Rönneberga Konferens!  Vi söker…

Läs mer