Lagstärkande aktiviteter eller skön avkoppling

Gemensamma aktiviteter ger konferensen ett mervärde och får den att bli ännu mer minnesvärd. På Rönneberga kan vi anordna aktiviteter som stärker lagkänslan, är spännande och utvecklande och gör att ni lär känna varandra. Konferensen kan ha ett tema som man jobbar med i pauser och på kvällen, t ex Hälsa, Samarbete eller Avkoppling.

Vill ni spela fotboll, åka ribbåt, cykla MTB på nya MTB leden eller ha vinprovning med vår sommelier? Kanske en pubafton med underhållning eller stand-up? Vi kan ordna allt!

Varför inte slappna av i vår fina bad & rekreationsavdelning som är något utöver det vanliga? Njut av en avkopplande kväll med bad i flera olika pooler, vattenfall, jetstream, ångbastu och torrbastu och bubbelpooler. Drinkar och förfriskningar kan serveras i poolbaren.

På Rönneberga finns också många möjligheter till egna aktiviteter om man behöver en stund för sig själv för att smälta intrycken. Låna stavar och promenera, löpning på anrika Lidingöloppsspåret eller cykla på en MTB cykel på den nya MTB leden i direkt anslutning till anläggningen.

Skriv ut sidan

NyheterTill Nyheter

6 december, 2017
Årets julklapp!

Köp ett presentkort på temahelgen Kickoff med dig själv signerat Anna Sunneborn…

Läs mer
29 november, 2017
Vinterkampanj – kallt ute, varmt inne!

Boka in årets första möte konferens eller kickoff hos oss på Rönneberga…

Läs mer
28 november, 2017
Ursäkta röran!

Vår restaurangmatsal är stängd på grund av renovering och under tiden äter…

Läs mer