Lagstärkande aktiviteter eller skön avkoppling

Gemensamma aktiviteter ger konferensen ett mervärde och får den att bli ännu mer minnesvärd. På Rönneberga kan vi anordna aktiviteter som stärker lagkänslan, är spännande och utvecklande och gör att ni lär känna varandra. Konferensen kan ha ett tema som man jobbar med i pauser och på kvällen, t ex Hälsa, Samarbete eller Avkoppling.

Vill ni spela fotboll, åka ribbåt, cykla MTB på nya MTB leden eller ha vinprovning med vår sommelier? Kanske en pubafton med underhållning eller stand-up? Vi kan ordna allt!

Varför inte slappna av i vår fina bad & rekreationsavdelning som är något utöver det vanliga? Njut av en avkopplande kväll med bad i flera olika pooler, vattenfall, jetstream, ångbastu och torrbastu och bubbelpooler. Drinkar och förfriskningar kan serveras i poolbaren.

På Rönneberga finns också många möjligheter till egna aktiviteter om man behöver en stund för sig själv för att smälta intrycken. Låna stavar och promenera, löpning på anrika Lidingöloppsspåret eller cykla på en MTB cykel på den nya MTB leden i direkt anslutning till anläggningen.

Skriv ut sidan

NyheterTill Nyheter

6 oktober, 2017
Lediga tjänster ute nu!

Vi växer och ska bli fler! Just nu söker vi en receptionist…

Läs mer
21 augusti, 2017
Vild höst och tapas är några av nyheterna.

Varför inte en meny i det vilda både när det gäller smakupplevelse…

Läs mer
14 augusti, 2017
Renovering i höst

Nu gör vi ännu mera plats för våra gäster på Rönneberga, vi…

Läs mer